SPA och boende i Vårgårda

Hej alla mina härliga följare!

Nu vill jag tipsa om en härlig upplevelse, nämligen ett litet SPA med boende i Vårgårda. Det är en mysig liten anläggning som erbjuder allt möjligt inom spa och välmående behandlingar.

De har massage, fiskspa, ansiktsbehandlingar och en badtunna man kan njuta i. Det här är ett ställe som passar för såväl ett sällskap som ska ha möhippa, som ett par som vill ha avkoppling eller om man så vill åla bort och rå om sig själv. Sen är det så att de har ett litet boende, ett rum som ligger ovanpå en ladugård med egen ingång. Det har plats för två personer och är enkelt och lantligt inrett.

Jag tycker det är så härligt med såna här små och gemytliga ställen, verkligen ett smultronställe ute på landet. Jag var där med en vän förra veckan och det var supermysigt. Vi bokade oss på några olika behandlingar, bland annat testade jag fiskspa för första gången, det var inte så läskigt som jag hade trott innan. Men det tog ett tag innan jag vågade stoppa ner fötterna. Sedan tog vi varsin massage och avslutade med en ansiktsbehandling, så nu är man fräsch från topp till tå!

Jag kan varmt rekommendera er att göra en utflykt till Forest Beauty & SPA i Vårgårda, jag tror nu kommer hålla med mig om att det är ett riktigt guldkorn. Jag kände att jag fick både genuint härlig avkoppling, samtidigt hade vi väldigt roligt och jag åkte hem med massa ny energi. Hoppas jag kunnat ge dig lite inspiration och dela gärna med er om ni har några egna tips på må bra-ställen man borde besöka.

Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!