Massage mot stress

Hej på er! En kort men stressande arbetsvecka går mot sitt slut och jag tycker verkligen att jag har förtjänat en riktigt skön massage nu, det är helt sjukt vad jag trött i kroppen och huvudet jag känner mig. Så en massage hade nog inte suttit allt för fel, känns som att det är ganska behövligt med en massage faktiskt. Det är absolut skönt att ha en kortare arbetsvecka men det blir lite av ett problem när det tas bort en arbetsdag, för jag har saker som jag behöver hinna med under en vanlig vecka och när en dag försvinner så behöver jag göra det på fyra dagar istället för fem. Jag kan inte riktigt bara strunta i vad som skulle gjorts imorgon, utan det måste också bli åtgärdat innan jag drar mig hemåt. Så det känns som att jag inte har gjort något annat än att jobba de här dagarna och kvällarna, det har blivit betydligt mer än åtta timmar om dagen kan jag säga. Nu är jag inte heller någon person som hanterar stress särskilt bra utan det är väldigt lätt hänt att jag känner av just stress och då vill man inte vara nära mig. Jag blir lätt upprörd och väldigt grinig när jag känner mig stressad, så därför försöker jag att hålla mig ifrån det så gott som det bara går men ibland är det som många andra grejer oundvikligt. Dock så tar det inte mer än någon dag vila innan jag har återhämtat mig och får jag dessutom massage så går det ännu fortare. Jag funderar faktiskt om jag ska ta en massage på Östermalm direkt efter jobbet eller om jag ska hem emellan. Det hade känts skönt att åka hem först men då finns alltid risken att jag hamnar i soffan istället och jag vill verkligen ha mig en massage.