Magiskt bra massage i Båstad

God morgon godingar!

Känner ni någon fredagsfeeling? Det gör jag! Men det är nog också tack vare att jag har en massage att se fram emot efter jobbet idag. Min favoritmassör finns här i Båstad och jag brukar gå cirka en gång i månaden. Då har jag alltid något att se fram emot och samtidigt vet jag att det är något som gör mig gott både inifrån och ut.

Att gå en gång i månaden gör att man liksom bibehåller den goda effekten av varje behandling ganska bra. Jag hade väl kunnat tänka mig att gå på massage en gång i veckan om det var så, men både tid och pengar ska ju räcka till också. Min massör vet alltid precis vart det behövs mest fokus just den gången vilket känns väldigt tryggt och bra. Det jag tycker så mycket om med massage är kombinationen av avkoppling och ny energi. När man har varit iväg på massage eller någon annan må bra-behandling så får man verkligen en energiboost.

Vad har du för planer för helgen? Själv ska jag gå på bio tänkte jag och imorgon ska jag köpa hem lite gott mello-fika, kex och ost och lite sånt och kolla på Melodifestivalen. Brukar du kolla? Jag brukar vara för nyfiken för att låta bli. Men i alla fall, för mig lär det bli en välbehövligt lugn och skön helg. Inga måsten, förutom att veckohandla och laga matlådor på söndag. Men inga tider att passa så jag tänker bara ta helgen som den kommer och bara njuta. Jag har blivit avsevärt mycket bättre på att ge mig tid för att bara vara och det är så skönt.

Oavsett vad du har för planer inbokat så hoppas jag att du även ger dig tid för återhämtning och tid för att rå om dig själv. Och har du möjlighet så boka dig för en härlig massage. Ha en fin fredag och ta hand om dig!