Ljuvlig yoga nära Ängelholm

Hej alla fina ljussjälar som följer mig!

Har ni en lika härlig fredagskänsla som jag? Det kan bero både på att en härlig helg väntar men lika mycket på att solen skiner och att jag har min härliga yoga att se fram emot sedan. Mitt absoluta favoritställe är Yoga by the Sea som ligger nära Ängelholm där jag bor. Jag går dit två gånger i veckan, tisdagar och fredagar och det är det bästa jag vet. När jag började med yoga var jag stel som ett kylskåp och med så mycket blockeringar, både fysiska och mentala. Det gjorde att det från början inte var särskilt skönt utan mest prövande och jobbigt.

Jag pratade med min instruktör och hon berättade att jag nog säkert skulle känna av en ordentlig utrensning, men det är inget att vara rädd för utan det är ett tecken på att kroppen släpper ifrån sig negativa energier. Det kan vara väldigt jobbigt, man kan få ont, bli trött, få tillfälligt sämre hud och ont i magen bland annat. Men om man fortsätter med regelbunden yoga ihop med att vila mycket och äta bra, så kommer det snart att kännas bättre. Och det kan jag försäkra er om att det gör!

Det tog några veckor och jag har gått igenom flera faser, likaså mentalt. Vissa dagar har jag varit extremt trött och andra dagar extremt pigg, en riktig berg och dalbana med känslor också. Men sen började det balanseras och nu mår jag bättre än jag gjort på länge! Allt är ju inte alltid en dans på rosor, det är ju så livet är. Men jag känner en helt annan grundharmoni om man kan förklara det så. Med yoga tar man hand om både det yttre och det inre och jag förstod redan på första passet att det handlar inte i huvudsak om att bli eller vara vig och göra akrobatiska övningar. Det kan bli så att du upplever att du blir mjukare och smidigare, men i grunden handlar det om andning och att fylla på med goda energier.

Nu önskar jag dig en underbar dag och skickar ett fång solsken och en bukett med kärlek!