Behandling i Borås för mig och min hund

Hej alla fantastiska läsare!

Jag har idag gett både mig själv och min hund en härlig upplevelse som jag tänkte berätta om och till er som har hund så är det här ett fantastiskt bra tips. Med över två års arbetande vid ett skrivbord och som skribent så har mina axlar och rygg börjat ta rejält med stryk, därför bestämde jag mig för att testa på det här med kinesiologi. När jag var ute på nätet så hittade jag en kvinna i Borås som erbjöd kinesiologi och regndroppsmassage, dessutom såg jag att hon även utförde behandlingar på hundar. Perfekt tänkte jag och ringde för att boka kinesiologi till mig och regndroppsmassage till min hund.

Vi kom precis hem från våra behandlingar och jag känner att det hjälpte mig en aning men att jag nog behöver gå dit igen så jag ska nog ta och boka en till tid om någon vecka. Jag tror absolut att kinesiologi kan vara vägen att gå för att bli kvitt mina bekymmer med ryggen och axlarna. Min smärta sitter uppe på axlarna och det känns som att den strålar från nyckelbenet och ner mot musklerna i ryggen. Är det någon av er där ute som har haft samma problem så tar jag jättegärna emot tips.

Min lilla hund ligger här jämte mig och har sovit ända sedan vi kom innanför dörren. Jag trodde aldrig att han skulle kunna vara så här lugn men det verkar som att regndroppsmassage gjorde susen för att han skulle bli lite mer avslappnad, vi får se vad som händer när vi går på en promenad senare. Det är bara en liten valp och han brukar vara väldigt sprallig så det är lite ovant att se honom så här harmonisk, men jag klagar verkligen inte. Då kan jag passa på att jobba lite och framförallt får jag tid med bloggen!